back in business

Onze therapeut is back in business ????

Hoe gaat psychosociale begeleiding in zijn werk?
– Je neemt contact op met het psychosociaal adviescentrum (Stichting vrienden van Kaber).
– Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.
– Hiervan ontvang je een kort verslag/behandelplan en vervolgens bepaal je of je verder wil met onze therapeut/coach

Voorbeelden van psychosociale problemen:

Gebrek aan zelfvertrouwen, Onzekerheid, Stress, Angst, Depressie, Burnout, Emotionele verwerking, Psychosomatische klachten, Communicatieproblemen, Echtscheidingsproblematiek, Gezins -en relatieproblemen, Rouwproblemen, Omgaan met chronische ziekte, Opvoedingsproblemen, Seksualiteit, Overbelasting, Overspannen, etc…

De therapeut/coach helpt je het beste in jezelf naar boven te halen en leert je hoe jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen!

Cliënten die begeleid worden door de therapeut van de stichting krijgen gratis telefonisch support (fair use policy) en mogen gratis relevante boeken lenen.

Onze therapeut is open, empathisch, heeft integriteit en echtheid hoog in het vaandel staan en is dus een veilige keuze: zij werkt wetenschappelijk onderbouwd, volgens hoogwaardige normen en garandeert 100% privacy.

Onze therapeut is aangesloten bij het NIBIG en voldoet hiermee aan de Wkkgz.

Voor de kosten verwijzen we je naar deze pagina:

Auteur: Karin van Gaal

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Karin van Gaal. Er zijn heel mijn leven al mensen om me heen geweest die mij hun problemen toe vertrouwden. Vaak ben ik een luisterend oor geweest en heb ik kunnen helpen. Dit heb ik gedaan vanuit mijn intuïtie (ik zie intuïtie als een vorm spiritualiteit en ik voel me verbonden met de mensen om me heen). Daar ligt mijn kracht en ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen vanuit een psychosociale achtergrond, met mijn eigen gevoel als leidraad. Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam als psychosociaal - systemisch therapeut. Ik werk alleen op vrijwillige basis, mits mijn gezondheid het toelaat. De opbrengsten van mijn werkzaamheden komen geheel ten gunste van de stichting. Mijn specialiteiten zijn: individuele psycho(sociale)therapie, relatietherapie, gezinstherapie en traumaverwerking. Hobby’s en interesses: Ik onderhoud een aantal internetsites | Ontwerpen van sites | Bloggen | Social media zakelijk en privé | Lezen van vakliteratuur en vakbladen | De natuur in met onze hond.