Bestuur

Karin van Gaal heeft Stichting Psychosociaal Welzijn opgericht. Zij heeft ruime ervaring als psychosociaal therapeut / systemisch coach /docent. Vanwege haar gezondheid (reuma) is Karin maar beperkt beschikbaar en werkt zij enkel en uitsluitend op vrijwillige basis. De opbrengsten van de door haar uitgevoerde werkzaamheden komen volledig ten gunste van de stichting!

Er zijn heel mijn leven al mensen om me heen geweest die mij hun problemen toe vertrouwden. Vaak ben ik een luisterend oor geweest en heb ik kunnen helpen. Dit heb ik gedaan vanuit mijn intuïtie. Daar ligt mijn kracht en ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen vanuit een psychosociale/systemische achtergrond, met mijn eigen gevoel als leidraad. Mijn specialiteiten zijn: psychosociaal-systemische therapie en traumaverwerking.

Therapie levert veel op. Met mijn aanpak zul je direct veranderingen merken.
In gemiddeld 5 sessies voel je meer kracht, balans, energie en rust! Ik leer je bewuster naar jezelf te kijken, beter naar jezelf en naar de (lichamelijke) signalen die je krijgt te luisteren, daarop te durven vertrouwen en ernaar te handelen zodat je steeds dichter bij jezelf komt en kunt ‘Zijn’. Mijn ervaring is dat een korte en doelgerichte coaching of therapie de kwaliteit van leven snel verhoogd. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op, ik help je graag verder!

• Diploma psychosociaal therapeut aan de Psychosociale Faculteit van Academie Gradatim: geïntegreerde HBO opleiding voor Psychosociaal werk, Psychosociale therapie, Preventie- en welzijnswerk, Coaching en Counseling. Bij dit diploma behoren de volgende deelcertificaten:
    • Certificaat Welzijn en psychosociale zorg
    • Certificaat Therapeutische methodieken Groeps- en gezinsgericht
    • Certificaat Gedragsleer
    • Certificaat Therapeutische methodieken cliëntgericht
    • Certificaat Communicatieleer
    • Certificaat Psychopathologie
  • Systemisch Coach Certificaat behaald bij True North:
    • Familieopstellingen
    • Organisatieopstellingen
    • Structuuropstellingen
    • Traumaopstellingen