Doelstellingen2018-11-23T15:35:25+00:00

Het vergroten van kennis op het gebied van hulpverlening bij alle vormen van psychische klachten en alle aanverwante gebieden van allen die hierbij rechtstreeks of zijdelings betrokken zijn.

Het vergroten van kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Het aanbieden, dan wel ondersteunen van/bij hulp aan personen  met een hulpvraag op psychosociaal gebied.

Het verbeteren van de positie van mensen met psychosociale klachten en maatschappelijke problematiek in het algemeen en het stimuleren van kennisontwikkeling/projecten op het gebied van: lotgenotencontact  (al dan niet in de vorm van social media), belangenbehartiging, innovatie en psycho-educatie.

Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doelstellingen te behalen onder meer door:

• het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en cursussen op het gebied van psychosociale problematiek voor mensen met psychosociale klachten;
  • verzorgen van bij –en nascholing en supervisie aan (psychosociaal) hulpverleners;
  • het geven van voorlichtende, adviserende, preventieve en nazorgactiviteiten voor zover deze gerelateerd zijn aan de doelstelling van de stichting;
  • het ontwikkelen en/of opzetten van hulpverleningswerk;
  • het ondersteunen -al dan niet met de opbrengst van donaties en giften- van projecten in het kader van maatschappelijk welzijn.