Geluk geef je door ACTIE

Verdien een NLP Practitioner opleiding geluk geef je door actie

Een van de dingen die Stichting vrienden van Kaber in de wereld heeft gezet is de ‘Geluk geef je door’ actie waarbij je een complete NLP Practitioner opleiding kunt krijgen. De ‘Geluk geef je door’ actie is een samenwerking tussen Stichting vrienden van Kaber en de Kaber Groep.

De ‘Geluk geef je door’ actie: jij krijgt de NLP Practitioner opleiding en in ruil daarvoor schenk  je iets moois terug aan de maatschappij

Lees hier meer!

By |2016-06-21T15:29:58+00:0021 juni 2016|

About the Author:

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Karin van Gaal. Er zijn heel mijn leven al mensen om me heen geweest die mij hun problemen toe vertrouwden. Vaak ben ik een luisterend oor geweest en heb ik kunnen helpen. Dit heb ik gedaan vanuit mijn intuïtie (ik zie intuïtie als een vorm spiritualiteit en ik voel me verbonden met de mensen om me heen). Daar ligt mijn kracht en ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen vanuit een psychosociale achtergrond, met mijn eigen gevoel als leidraad. Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam als psychosociaal - systemisch therapeut. Ik werk alleen op vrijwillige basis, mits mijn gezondheid het toelaat. De opbrengsten van mijn werkzaamheden komen geheel ten gunste van de stichting. Mijn specialiteiten zijn: individuele psycho(sociale)therapie, relatietherapie, gezinstherapie en traumaverwerking. Hobby’s en interesses: Ik onderhoud een aantal internetsites | Ontwerpen van sites | Bloggen | Social media zakelijk en privé | Lezen van vakliteratuur en vakbladen | De natuur in met onze hond.

3 Comments

 1. Esther Hoetjes 18 juli 2015 at 09:24

  Hallo,

  Als ik de kans zou krijgen om de NLP opleiding te kunnen volgen zou dat geweldig zijn. Ik zou t gebruiken om vrijwilligers en medewerkers beter te kunnen begeleiden. Over een paar maanden gaat mijn bedrijf, een dagbesteding voor ouderen open en hier kan ik het goed toepassen, ook in het omgaan en communiceren met de gasten die dementerend zijn. Mijn zoon volgt momenteel de opleiding en ik zie bij hem nu al na korte tijd positieve veranderingen!
  Mijn dankbaarheid zou groot zijn.

  Groet Esther Hoetjes

 2. Karin Elshout -van Gaal 13 augustus 2015 at 13:41

  Als je mij een mail stuurt waarin je schrijft wat jij terug wilt geven aan de maatschappij (wellicht in de vorm van vrijwilligerswerk) dan kunnen we kijken of jij in aanmerking komt!

 3. Walter van den Bosch 22 juni 2016 at 11:48

  Een hartstikke mooi initiatief in het kader van ‘Pay it Forward’. Karin ik ga je zeker een email sturen.
  Hoop wel binnen niet al te lange tijd hetzelfde gebaar voor een ander te kunnen en laat het niet bij een keer.
  Lieve mensen dit maakt wat de wereld draait en leeft.
  Er zit veel liefde in het geven en dat uit zich in het ontvangen, ik ben erg dankbaar dat dit soort initiatieven nog steeds worden gedaan.
  Het maakt de wereld elke ochtend een beetje minder hard en zeker de moeite waard om het tweede been uit bed te laten gaan.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.