Update-workshop EMDR

Deze update-workshop EMDR is bedoeld voor coaches, therapeuten, counselors  en POH-GGZ die al werken met EMDR (of die het wellicht nog spannend vinden om ermee te beginnen).

Zou je graag nog even terugblikken op de theorie. Of je hebt vragen uit de praktijk? Schrijf je dan in voor de update-workshop EMDR!

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met EMDR en er is ruimte voor het inbrengen van casuïstiek.

Les-onderwerpen:

• Beslisboom EMDR (wanneer kies je voor welk protocol?)
  • EMDR bij jezelf en EMDR bij kinderen
  • In afstemming met de cursisten zullen we verschillende EMDR protocollen doorlopen:
      • Basisprotocol 2018
      • Fobie
      • Woede & wraak
      • Pijn
      • Linksom/rechtsom EMDR (linksom op basis van klachten, rechtsom op basis van negatieve kernopvattingen/kernovertuigingen)
      • RDI (nieuwe stijl)
      • Stressreductie

Het certificaat Update-workshop EMDR ontvang je als je hebt deelgenomen aan de lesdag.

Data:

• Woensdag 15 januari 2020
  • Dinsdag 7 april 2020
  • Donderdag 2 juli 2020
  • Dinsdag 6 oktober 2020

De lesdag begint om 09.30 uur en duren tot 16.30 uur.

Toelatingseisen

Ervaring met het begeleiden van mensen én een vooropleiding/cursus EMDR is noodzakelijk.

• De groepsgrootte is maximaal 8 cursisten zodat er genoeg persoonlijke aandacht en ruimte is.
  • De investering bedraagt € 125,- dit is inclusief een reader, vers fruit en onbeperkt koffie/thee.
  • De opleidingskosten voor deze workshop mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.  Neem voor informatie contact op met de belastingdienst.
  • Onze trainers en vrijwilligers hebben een geheimhoudingsplicht. Deze ligt ondertekend op kantoor van de Stichting ter inzage. Uiteraard hebben zij ook kennis genomen van de algemene voorwaarden en het privacy statement van de stichting en zullen zij zich daarnaar gedragen.
  • Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Stel de vragen waar je tegenaan loopt en ik zal je een duidelijk antwoord geven. Kijk ook eens op mijn blog over EMDR.

Docent: Karin van Gaal